just another day, a don't matter day

Brutus står i köket och förbereder vad som ska bli köttbullar. inte mamma scans, men förhoppningsvis kommer det smaka lite sverige. på tal om sverige så har vi hittat ytterligare ett trevlig pack svennar vi hänger med då tid ges. vill även du komma i kontakt med två underliga filurer från landet lagom gör du bäst i att leta på multipartner i barcelona varje dag mellan 15-21. de sitter förmodligen med varsitt headset på huvudet och drömmer om att få dra streck på tavla. (något man gör om man är duktig på jobbet). dessa två varelser har sitt resident i det omtalade området Raval.
Mitt tips är att ta en sväng förbi deras boning. men se upp!
har ni för avsikt att glida förbi en snabbis, se till att inte göra detta på fastande mage.
här bjuds det nämligen frekvent på järn, sängfösare, apertif, utspäd råsaft eller hostmedicin.ni hajjar galoppen.
husets specialiteter är hemmagjort hopkok med hemligstämplat recept. be om "det stora blå", en "göteborgare" eller en "sniffer". partyprissar.
vissa dagar hålls det även buffé. mexikansk sådan vilket innebär att det skålas i tacos och äts tequila! efter en sådan start på kvällen kan du räkna med att en av dem (kallas för påsen) kommer försvinna under kvällen och återfinnas först runt 6-tiden på morgonen, mumlandes om horhus och slagsmål.


dessa typer träffar rocky för övrigt 5 dagar/v och detta har lett till en överrenskommelse om att dela bil med chaufför nästa vecka med IKEA som destination. på schemat står jakt på marabou, saccosäck, kaviar och andra svenska delikatesser!

/rocky

Kommentarer
Postat av: sebbe

hahah vackert

2010-10-28 @ 22:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0