you can't always get what you want, mama.

det finns mycket att lära när det gäller att komma till ny stad. man får perspektiv på saker och ting. perspektiv så att det räcker och blir över. inblick samtidigt som man blickar ut. orsak som följs av konsekvens.

vi har absolut inte slutat lära. mammorna där hemma bör vara stolta. berätta för grannarna om sonen ute i vida världen. papporna får sträcka på sig och berätta lite på jobbet om oss.

men för dig som är en mamma eller en pappa. fortsätt att vara stolta över oss, men sluta läs nu.

...

något man kan lära sig på bartenderskola i barcelona är att bjuda på sniffer. något vi testat på och även blivit förknippade med på ny favoritbar "sin nombre" (kanske inte direkt stolta).
sniffer = enkelt sätt att snabbt mäta lyckan i centiliter.

för att framställa en sniffer bör du har följa förmål till hands:

Glas x2
Tändare
Cointreau

inte så noga med andelen cointreau (4cl rimlig mängd jag rekommenderar) men den ska i alla fall ner i ett av glasen. det andra vänder du upp och ner. och här är det viktigt förstår ni! det upp och nervända glaset bör vara ett stabilt sådant och dessutom ha en slät och bred botten. fatta tändaren med den hand ni känner störst tillit till och greppa glaset med likören i den andra. vinkla glaset så att dess innehåll kontrollerat närmar sig kanten och tänd sedan på vätskan. så fort ni är varse om att vätskan brinner ställer ni ner glaset på fast underlag. sätt snabbt hand över glas och håll kvar (vakuum uppstår).
för med ledig hand glaset mot egen näsa och se till att en springa mellan hand och glas uppstår. dra in ångor och låt sedan resterande innehåll rinna ner i halsgropen. nu kommer andra glaset in i bilden. kvarstående droppar tömmer ni ut på glaset som står upp och ner. svälj stoltheten och dra in skiten i näsan.




/rocky

Kommentarer
Postat av: Sebbe

haha underbar shot!

2010-11-14 @ 22:01:54
URL: http://sebbuur.blogg.se/
Postat av: Dant

Dä ä ju dä att jag drar nog hellre en Monica än en sniffer helt ärligt..



(låten är 10/10)

2010-11-15 @ 01:52:49
Postat av: Anonym

Klart att du hellre drar en monica! det ligger ju i din natur!

2010-11-17 @ 14:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0