som att simma i motvind

det här med kontinuitet kan vara svårt. särskilt om du bor i barca och nyligen har flyttat hemifrån. tillvaron är sig inte lik. den kan förefalla rent ut sagt märklig. helt utan förvarning kan maten va slut, detta händer sällan hemma. vanligtvis hittar man något i kyl eller skafferi att knapra på. så är inte alltid fallet för oss. för att finna en förklaring till vårt problem måste man inte grunna många minuter.

handla är tråkigt och vi har fallit in i spanska tankebanor. ett uttryck lika vanligt som "lagom" där hemma har likt en parasit tagit sig in under vår hud och satt sig intill hippocampus.

"Mañana Mañana"

för dig som inte förstår spanska eller inte hört uttrycket innan betyder detta enligt en lexikalisk definition "Imorgon imorgon".


skjut på saken! allt ordnar sig! och för att citera han som sket i handfatet "det löser sig"
ta det en dag då du känner för det. dagen D kom då vi efter att ha hängt in jackan i garderoben och kastat av oss skorna efter solens sorti upptäckt att skafferiet bestod utav grönsaksbuljong och kyl av tre morötter. här snackar vi soppa på spik.
morötter bidrar till förbättrat mörkerseende, men efter varsin morot i magen fortsatte vi att famla i mörker.

för dig som (likt oss) inte fattar att maten inte kommer hemgåendes till dig har vi en nyhet.
en kyl inte fylls på med mat som den gör i "the sims"
kom därför fort fram till slutsatsen att det är dags att tända lampan innanför pannbenet innan ni svälter. är maten slut bör du traska till mataffär och handla.


dags att skrida till verket. Consum nästa hållplats.

tyvärr kom det upp något där emellan....

Barcelonas fotbollslag skulle tydligen spela mot Sevilla och Brutus föräldrar hade två biljetter över till oss.
uppfostrad som man är tackade man, insåg att det helt enkelt vore oförskämt att inte följa med och att vi kunde vänta med att köpa mat tills imorgon. vi kilade ner till Camp Nou.

(och ja, rocky blev nästan överkörd av ingen mindre än Iniestas förare)








/rocky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0